Misyon & Vizyon

ATAÇAĞ

Ortaokuldan üniversiteye yüksek güvenlikli ortamlarda standartları oluşturulmuş, nitelikli, özgün bir eğitim ve öğretimle öğrencilerinin gelecekte yapacaklarından emin olarak, öğrencilerini tek tek hayata hazırlar.

Kendisini tanımış, zekâsını kullanabilmeyi öğrenmiş, yeteneklerini geliştirmiş, bilgisinden, bilgiyi doğru ve yerinde kullanabileceğinden emin, çevreye, yaşam hakkına saygılı, kendisiyle ve çevresiyle barışık, okuyan, araştıran, sorgulayan, her zaman doğrunun yanında yer alan, bilgisini, başarısını, ürettiğini paylaşan, yüksek sorumluluk sahibi, adaletli, gururlu bir o kadar da mütevazı ilkeli, kararlı, tutarlı bireyler yetiştirir.

ATAÇAĞLILAR

İdealist, özgüveni yüksek, kendi ayakları üzerinde durmanın kararlılığı ile hedefe ulaşma yolunda engel tanımayan, ayağa kalkacağından emin olarak düşmekten korkmadan, hızlı, seri, atak ve cesur adımlarla koşmayı öğrenmiş olarak hayata atılırlar.

Bilgi Formu